sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Luminen Helsinki

Joulukuu koitti valkeana. Riittävän hyvä syy lähteä ulkoiluttamaan uusia välineitä, jotta niitä oppisi käyttämään paremmin. :)

Hautautuneet

Parkkipaikan käyttöönotto

Penkit I

Penkit II

Lumeton ratikkapysäkki Kampissa

Mäen valloittajat

Kampin Narinkkatorilla vietettiin talvipyöräilykauden avajaisia. Saavuin paikalle junalla, mutta parempi sekin kuin autolla. 

Talvipyöräilykauden avajaiset Kampissa

Pyöräilykauden avajaisissa kuultiin mm. Saku Sammakkoa. :) Kampissa oli (ulkona) väkeä vähänlaisesti, lukuunottamatta sitä perinteistä ihmisvirtaa kohti muita kauppapaikkoja, kuten Forumia ja Aleksanterinkatua, joka oli täynnä väkeä.

 Näkymää Aleksanterinkadulle sekä kaksi blurrautunutta pulua

Kolmen sepän patsaan aukiolle oli kasattu kojuja ja possumaskotin lisäksi näin joulupukin! Possu onnistui välttää Bratwurstiksi joutumisen, ainakin tällä kertaa.

 Bratwurst, ja!

 
Stockmannin jouluikkuna on lapsimagneetti

Senaatintorille kasailtiin joulumarkkinoita. Jo tässä vaiheessa voi todeta markkinoiden olevan yhtä epäonnistuneet kuin edellisellä kerralla. "Tunnelmallinen" layout ja sijainti siellä missä vain turistit liikkuvat. Eikö tätä saisi vaikka Narinkkatorille tai Espalle, jossa tämä on legendan mukaan joskus ollut.

 Innovatiivisin/upein/mahtavin layout koskaan, jes!

Kun kerran Senaatintorille jaksoin niin päätin kurkata myös läheiselle Kauppatorille. Se on myös sen verran syrjässä, että siellä on aika ankea tunnelma. Turistirihkaman myyntiä sekä parit lihikset ja kalat. Näyttää houkuttelevalta eikös vain?

Oranssia harmauden keskelle

 Turistirihkamaa myynnissä kaupungintalon edessä