lauantai 18. kesäkuuta 2016

Polanski, Then Came Bronson + Fudge Flounders at Elmun Baari

Pitkästä aikaa keikalla kameran kanssa. Nosturin alakerrassa eli Elmun Baarissa vetivät Fudge Flounders, Then Came Bronson ja illan päätteeksi Polanski. Illan aloittaneelta lahtelaisella Fudge Floundersilta ilmeisesti puuttui yksi kitaristi, mutta ei näyttänyt menoa haittaavan ja hyvältä kuulosti näinkin! Tiedä sitten olisiko ollut aivan maaginen täysilukuisella joukkueella. Yleisöä oli tässä vaiheessa vähänlaisesti paikalla sillä osa oli baarin puolella ja osa vasta matkalla paikalle.

Toisena lavalle astunut Then Came Bronson veti illan energisimmän ja viihdyttävimmän keikan! Yleisö oli jo löytänyt perille, mutta lavan edessä oli tyhjää, joten bändin laulaja otti vapaan tilan haltuunsa ja veti performanssiaan välillä myös yleisön välissä. Energiaa ei puuttunut myöskään lavan päälle jääneiltä... tai eihän ne kaikki siellä aina malttaneet olla. :)

Viimeisenä vuoroon saapunut Polanski ei kokonaisuutena vastaavanlaiseen hurmokseen yltänyt, mutta hyvän keikan vetivät ja yleisössä taidettiin nähdä keikan aikana jopa paritanssia. Kuvaamisen ohessa malttoi myös seurata itse keikkoja ja laittaa kameran pois. Täydellisen kuvakulman sekä hetken etsiminen kun vie huomiota muualle ja ympäristö alkaa viimeistään hämärtyä siinä vaiheessa kun pitää käsin tarkentaa jokainen kuva.
 
Käsitarkennuksella, koska kuvasin keikat kolmella suunnilleen itseni ikäisellä Canon FDn objektiivilla (35 f2, 50 f1,4 ja 85 f1,8), jotka olivat adapterilla kiinni Sonyn a7ii:ssa. Yhdistelmä toimi hyvin, joten nyt se on tässä ylhäällä itselleni muistutuksena. :)


Koko illan kestäneen sateen tuomia pähkinöitä: miten kierrät tämän järven kohtuullisen kuivin jaloin ja ehdit silti kotiin vievään bussiin...