sunnuntai 21. elokuuta 2016

Näkymiä Suomenlinnasta

Tuli käytyä Suomenlinnassa jotain isoa repussa roudaten ja kuva mielessä. Toiveissa oli samanlainen eeppinen auringonlasku kuin taannoisessa Helsinki Cruising -kuvasarjassa. Tällä kertaa oli kuitenkin vähäisempää näkymää tarjolla. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen, joka on tämän kuvasarjan ylimpänä.
Repussa roudasin Canonin 80-lukuista FD 400 mm f4,5 -objektiivin ja jalustan. Kuvaa viritelmästä löytyy tämän jutun lopusta. Nyt tosin a7ii kiinni NEX-6 sijasta... ja kun oikein zoomailen niin mukana oli järeämpi jalusta kuin tuossa kuvassa. Mistä näitä vehkeitä oikein kasautuu. :D NEX-6 oli mukana, mutta lisäkantavuudelle ei ollut tarvetta kun juuri mitään kuvattavaa ei tuntunut mahtuvan yhteen ruutuun ja making of -kuva unohtui ottaa. Animaaleja ei oikein voinut iltavaloilla kuvailla.

Näkymä keskustaan Länsi-Mustan päädystä - 2 kuvan panorama.

Croppaus ylemmästä. Näemmä 22:10 kuvattu. :)

Harmajan majakka ja sadekuuro - 5 kuvan panorama.

Kuu.

Neljä kaksitasoa kaartamassa Helsingin yllä. Käsivaralta otettu.

Kannatti tehdä reissu! Saihan sieltä muutaman kuvan lisäksi pokemoneja ja jumittuneen niskan kun 5 kg yhdistelmä kannossa ja kylmä tuuli puhalsi. Kuvan sai sentään tuulensuojasta, että pysyi vakaampana. :)

Ei kommentteja: