perjantai 10. syyskuuta 2010

Loughborough

Jatkoa edellisestä.

Loughborough on pieni kaupunki Englannin Midlands -alueella. Nähtävää ei juurikaan ole, mutta tässä havaintojani edellisessä bloggauksessa alkaneesta kävelykierroksesta.

Tyypillistä jätehuoltoa tyypillisellä asuinkadulla

Hieman epätyypillisen näköinen kirkko liikennevaloin koristeltuna

Yliopistoa lähin supermarket. Valikoimaltaan parempi kuin yksikään Braunschweigista löytämäni. Häviää kuitenkin koossa ja valikoimassaan parin kolmen korttelin päässä olevalle Tescolle.

Sainsbury's

Sainsbury's toisesta suunnasta

Queens Park on hyvin hoidettu puisto ja alkoholivapaaksi alueeksi julistettu. Pulsut etsikööt toisen paikan siis. Keskellä puistoa seisoo Carillon Tower War Memorial.

Queens Park - Carillon Tower War Memorial

Queens Park - risteysalue

Keskustassa sijaitseva pukukauppa

Ydinkeskustassa on pienehkö kävelykatualue, josta löytyy mm. kaupungintalo...


City Hall
... seinässä olevia reikiä sekä superhuumekauppa.

Hole in the wall & oivasti nimetty pharmacy

The Unicorn

Aika monessa kuvassa on näkynyt taivaalla vaaleita viivamaisia pilviä. Mystiset viivapilvet osaavat myös kääntyä eteenpäin luikerrellessaan. Kaupungin yli menee paljon lentokoneita ja onhan täällä lentokenttäkin.

Käännös
Keskustan pohjoispuolelta löytyy synkkä ikiaikainen ilmestys.

All Saints


Kierros päättyy valon hiipuessa. The Rushes ostoskeskukseen tai kauppakeskittymään miksi sitä nyt kutsuisi. Ymmärrän ostoskeskukseksi ison rakennuksen jossa on paljon kauppoja. The Rushes ei ole katettu alue.

The Rushes


All Saints The Rushesin korotetun violetin värisen kukkapenkin reunuksen päältä nähtynä.

\,,/ parilla lisäsormella.

The Rushesissa sijaitsee paikkakunnan todennäköisesti suurin päivittäistavarakauppa, Tesco. Valikoimaa piisaa. Ulos tullessani oli jo pimeää, joten en viitsinyt kaivaa kameraa repusta ostosten alta vaan taapersin  pari kilometriä takaisin kampukselle.