keskiviikko 22. syyskuuta 2010

University of Warwick

(15.9.) Excupäivä! Ensimmäisenä vuorossa Warwickin yliopisto, jossa pitäisi ihmetellä paikan koneistuslaitteita ja mahdollisuuksia. Bussilla kesti moottoritiellä noin 15 minuuttia päästä normaaliin matkavauhtiin, sitten olikin ruuhkan paikka ja vauhti pois. Todella tehoton bussi tai jotain vaihdelaatikko ongelmia..

Perille päästiin kuitenkin. Matka vie kohti yliopiston uudempia rakennuksia.

Kohti engineeringiä

Engineering

Konehallin lattia oli maalattu, joten excusuunnitelmiin tuli muutos. Laitteita ihmeteltiin hetki parvelta, minkä jälkeen siirryttiin kappaleiden skannauksen pariin.

Konehalli

Välillä on tarpeellista tehdä malli olemassa olevasta kappaleesta. Tiedä sitten olivatko oikeasti tekemässä pintamallia tästä avoautosta vai oliko se ajettu meitä varten tuohon. Hienot laservehkeet kuitenkin. Pienemmistä kappaleista voivat tehdä röntgenillä mallin jossa näkyvät ulkopinnan lisäksi sisäiset pinnat

Honda S2000

3D-malleja pääsi ihmettelemään isolta screeniltä lasit päässä. Cool!  Etenkin kun näyttivät valmistajan esittelymateriaalia, eivät ilmeisesti omiaan. Järjestäjiltä oli vaihtoehtoohjelman ideat hieman lopussa, mutta onneksi viereisessä rakennuksessa oli menossa aiheeseen liittyvä konferenssi ja messut. Pikaisen kirjautumisen jälkeen meidät päästettiin palloilemaan ständeille. Ei mennyt kovin kauaa kunnes löysimme ruokaa. Myöhemmin kuulimme, että ne leivät eivät olleet tarkoitettu meille vaan maksaneille vieraille. Voi voi, olisivat kertoneet ennen sisälle päästämistä. Oltiinhan me kuitenkin rekisteröityjä vieraita nimilappuineen.

3D-skannausta messuilla

Syömisen jälkeen poistuttiin paikalta. "Lounas" oli jo syöty, joten riitti että kävi bussin lähtöä odotellessa teellä kahvilaruokalassa vähän vanhemmassa rakennuksessa.

Hieman vanhempaa rakennuskantaa

Bussiin ja kohti Derbyä!